FAQ

Frequently Asked Questions .

Benieuwd naar de mogelijkheden van Qaasaa, maar heb je nog vragen? Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen (FAQ) over Qaasaa, de prijs en de omgang met jouw data.

faq

Qaasaa is een vastgoedbeheer software systeem die handvatten biedt voor jou of jouw bedrijf om het vastgoed overzichtelijk te beheren.

Het systeem is ontworpen voor iedereen die vastgoed beheerd. Zoals voor eigenaren, verhuurders en beleggers, maar ook voor bijvoorbeeld beheermaatschappijen.

Qaasaa is een flexibel software systeem waardoor het dus geschikt is voor een klein- en groot portefeuille.

Het antwoord op deze vraag is simpel, het bespaard je een hoop tijd.

Alles wat je nu in verschillende programma’s neerzet en de wijze waarop je communiceert naar verschillende partijen is in Qaasaa gecombineerd tot één programma. Er kan veel tijd worden bespaard door te werken in één programma, wat zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is.

Met Qaasaa kun je jouw object beheren. Als vastgoedeigenaar ben je natuurlijk gericht op het verlagen van de kosten. Qaasaa helpt jou door tijd te besparen deze hindernis te overwinnen. Ons vastgoedbeheer software biedt alles wat je nodig hebt om jouw object te kunnen beheren.

Het is mogelijk om projecten, objecten en units, maar ook huurders en kandidaten toe te voegen. Vervolgens kunnen kandidaten of huurders aan het object of de unit gekoppeld worden. Dit resulteert in een overzichtelijk lijst waar alles in staat wat je nodig hebt. In Qaasaa kunnen er ook contracten gegenereerd worden en kunnen beide partijen deze digitaal ondertekenen.

Via het ticketsysteem van Qaasaa heb je grip op reparatieverzoeken en andere taken Het ticketsysteem is voor zowel de verhuurder als de huurder. Beide partijen kunnen via dit systeem een vraag, een klacht, een reparatieverzoek of een annulering doorgeven aan de andere partij. De huurder kan via de huurder login overzicht behouden en een ticket indienen. De status van dit ticket kunnen zij volgen.

Qaasaa biedt ook de mogelijkheid om een begin- en eind inspectie rapportage toe te voegen, die door beide partijen digitaal ondertekend kan worden.

Tot slot kunnen alle benodigde afbeeldingen en documenten veilig worden opgeslagen

Qaasaa biedt onbeperkt support. Dit kan gaan op de manier wat jij prettig vindt. Wij staan voor je klaar via de telefoon, email, chat maar ook met een video call.

Momenteel heeft Qaasaa nog geen app voor op de smartphone, wel kan je deze functionaliteit in de toekomst van ons verwachten. Ons dashboard is wel mobielvriendelijk en dus kan je er eenvoudig mee werken vanaf je tablet of smartphone.

Als je een demo wil aanvragen, verschijnt een scherm waarop je een datum en tijd kan kiezen wat jou het beste uitkomt. Op de gekozen dag en tijd zal je in 45 minuten worden meegenomen door Qaasaa. De verschillende functionaliteiten worden dan uitvoerig besproken en natuurlijk worden al je vragen beantwoord.

Je krijgt alles wat je nodig hebt om je actieve unit te beheren voor maar €4,- per maand.

Met Qaasaa betaal je dus per maand alleen de actieve units. Onder actieve unit wordt verstaan als je object verhuurd is. Mocht je alleen een object hebben toegevoegd in Qaasaa, maar hier zit nog geen huurder in dan worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht.

Je betaald alleen als de huurder actief is in een object. Mocht de huurder op gearchiveerd staan, dan zijn de desbetreffende gegevens altijd inzichtelijk, maar hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Qaasaa is ontstaan, omdat er geen gemakkelijke en betaalbare software was om de objecten te beheren. Of om reparatieverzoeken af te handelen en onze eigen portefeuilles te laten groeien. Toen we een paar jaar de voordelen van ons platform ervaarden, wisten we dat er een grote kans was om duizenden eigenaren en vastgoedbeheerders wereldwijd te helpen. Juist omdat onze doelgroep zo groot is kunnen we veel kwaliteit bieden voor een aantrekkelijke prijs.

Dat is goed nieuws! Met Qaasaa is dat geen probleem, mocht je portefeuille groeien dan groeien wij ook met jou mee. Ons prijsmodel is daar ook op gebaseerd. Men noemt dit ‘value metric’ waar je meeschaalt in de groei van je aantal huurders en objecten.

Wil jij gebruik maken van Qaasaa, maar woon je niet in Nederland? Geen probleem! Hier zitten voor jou geen extra kosten aan verbonden.

Alle data van Qaasaa wordt beveiligd door de cloud servers van AWS. Daarnaast wordt er ook automatisch een back-up van jouw gegevens gemaakt. Hierdoor is jouw data dus altijd veilig en bij de hand.

Wij helpen je om je huidige data in Qaasaa te krijgen, zodat je een vliegende start hebt.

Qaasaa is constant bezig om te voldoen aan jouw wensen en behoeftes, daarom zullen er bij regelmaat nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd. Neem een kijkje op onze ROADMAP om te zien wat er op de planning staat.

14 dagen gratis

Geen opzegtermijn

Geen betaalgegevens nodig

Maak nu kennis met Qaasaa en ervaar zelf het gemak.

De eerste 14 dagen gebruik je Qaasaa volledig op onze kosten en mag je gebruik maken van alle functies. Na 14 dagen betaal je een vast bedrag. Geen onverwachte kosten en maandelijks opzegbaar.

Vraag meer informatie aan of begin met het gebruiken van Qaasaa, voor 14 dagen gratis. Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 100% vrijblijvend!

Plan een demo en ontdek de gemakken van Qaasaa.

De eerste 14 dagen gebruik je Qaasaa volledig op onze kosten en mag je gebruik maken van alle functies. Na 14 dagen betaal je een vast bedrag. Geen onverwachte kosten en maandelijks opzegbaar.

Vul je gegevens in en dan nemen wij contact op voor een afspraak op de door jouw gekozen datum. We laten jouw dan ziet hoe Qaasaa werkt!

Maak nu kennis met Qaasaa en ervaar zelf het gemak.

De eerste 14 dagen gebruik je Qaasaa volledig op onze kosten en mag je gebruik maken van alle functies. Na 14 dagen betaal je een vast bedrag. Geen onverwachte kosten en maandelijks opzegbaar.

Vraag meer informatie aan of plan direct een demo in. Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 100% vrijblijvend!