PMS

Property management system (PMS).

Als vastgoedbeheerder wil je natuurlijk dat de start perfect verloopt. Je wil je geen zorgen maken over de administratie of het contact met de huurder. Door het aanschaffen van een PMS is dit mogelijk! 

PMS

Wat is een property management system?

Een property management systeem (PMS) is een software systeem wat ontworpen is voor vastgoedbeheerders. Het systeem kan hen ondersteunen in het beheren van hun vastgoed en contact onderhouden met de huurders. Specifieke taken zoals overzicht in het beheerde vastgoed, de huurders, de kandidaten en de bijkomende administratie wordt geautomatiseerd. Met andere woorden, een PMS geeft je inzicht in je vastgoed.

Als er wordt gekeken naar welke trend er plaats vindt onder het PMS, zien we dat steeds meer systemen via het internet worden aangeboden. De voordelen hiervan zijn:

  • Goed bereikbaar via telefoon, ipad en computer
  • Op elke plek toegang tot je bestanden
  • Geen last van verouderde versies, want je werkt altijd met de nieuwste applicatie
  • Financieel voordeliger
  • Zeer gebruiksvriendelijk

De tijd dat PMS offline was, is naar onze mening gedateerd, zeker omdat we leven in het digitale tijdperk.

Wie kan gebruik maken van PMS?

Het systeem is voor iedereen toegankelijk of je nu één pand hebt of meer. Wij raden aan om bij vier of meer panden gebruik te gaan maken van een systeem. Bij vier panden of meer, komen er meer administratieve werkzaamheden bij kijken. Daarnaast zal er intensief contact zijn met de huurder en moeten vertrouwelijke documenten correct worden opgeslagen.

Vastgoedsoftware kan door iedereen die zich bezig houdt met vastgoed gebruikt worden. Bekijk onze doelgroep pagina voor meer informatie. 

Voordelen software.

Zoals in de eerste alinea is beschreven zitten er voordelen verbonden aan een PMS. Naast de voordelen van een online- in vergelijking met een offline systeem, zijn er ook voordelen verbonden aan een softwaresysteem. Zoals al eerder benoemd is het financieel voordeliger is dan een offline systeem, ben je overal op alles bereikbaar en heb je automatische updates, dit geldt natuurlijk voor een softwaresysteem in het algemeen. Maar er zijn meer voordelen, deze zetten wij voor jou op een rijtje:

  • Betere beveiliging, door hostingbedrijven beschikken over de laatste gegevensversleuteling, beveiligingstools en firewall bieden zij een goede beveiliging. Daarnaast hebben zij eersteklas gegevenscodering en getrainde beveiligingsprofessionals om hackers beter te identificeren. Dit alles maak het eigenlijk veiliger.
  • Oneindige schaalbaarheid, software kan met jou meegroeien. Wanneer je aantal vastgoed stijgt, stijgt het software met jou mee. Er zit geen maximaal aan.
  • Gemakkelijkere samenwerking, samenwerking met je personeel, verhuurders en aannemers is natuurlijk cruciaal. Doordat de software cloud gebaseerd is zorgt dit voor een eenvoudige en veilige samenwerking.

Het grootste voordeel van software is alle functionaliteiten die eraan verbonden zitten. De functionaliteiten zorgen ervoor dat jouw leven wordt vergemakkelijkt en dat je jouw tijd zo efficiënt mogelijk kan benutten.

Beheer elk soort vastgoed

Woonruimte

Kantoorruimte

Bedrijfsruimte

Winkelruimte

Lees de laatste blogs.

Hoe Qaasaa de huurderstevredenheid kan verbeteren

Tevreden huurders met vastgoedbeheersysteem Qaasaa In de dynamische wereld van vastgoedbeheer is het tevreden houden van huurders essentieel voor langdurig succes. Huurderstevredenheid leidt tot lagere leegstand, langere huurcontracten en een betere reputatie. Een krachtige tool om dit te bereiken is

Lees meer

14 dagen gratis

Geen opzegtermijn

Geen betaalgegevens nodig

Maak nu kennis met Qaasaa en ervaar zelf het gemak.

De eerste 14 dagen gebruik je Qaasaa volledig op onze kosten en mag je gebruik maken van alle functies. Na 14 dagen betaal je een vast bedrag. Geen onverwachte kosten en maandelijks opzegbaar.

Vraag meer informatie aan of begin met het gebruiken van Qaasaa, voor 14 dagen gratis. Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 100% vrijblijvend!

Plan een demo en ontdek de gemakken van Qaasaa.

De eerste 14 dagen gebruik je Qaasaa volledig op onze kosten en mag je gebruik maken van alle functies. Na 14 dagen betaal je een vast bedrag. Geen onverwachte kosten en maandelijks opzegbaar.

Vul je gegevens in en dan nemen wij contact op voor een afspraak op de door jouw gekozen datum. We laten jouw dan ziet hoe Qaasaa werkt!

Maak nu kennis met Qaasaa en ervaar zelf het gemak.

De eerste 14 dagen gebruik je Qaasaa volledig op onze kosten en mag je gebruik maken van alle functies. Na 14 dagen betaal je een vast bedrag. Geen onverwachte kosten en maandelijks opzegbaar.

Vraag meer informatie aan of plan direct een demo in. Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 100% vrijblijvend!