Doelgroep vastgoedsoftware

Wie kan er gebruik van maken?

Als vastgoedbeheerder bezit je vastgoed, maar ga je dit zelf beheren of uitbesteden? Vastgoedsoftware kan het antwoord zijn op die vraag. 

doelgroep-vastgoedsoftware

Vastgoedsoftware voor particuliere beleggers.

Waarom is vastgoedsoftware zo handig voor vastgoedeigenaren? Wanneer je als particuliere belegger hebt besloten om zelf je vastgoed te beheren, is het handig als je hier wat hulp bij krijgt. Je wil natuurlijk zo efficiënt en effectief mogelijk te werk gaan, zodat je optimaal rendement kunt behalen.  

Een vastgoedsoftware waarin alle communicatie met de huurder plaatsvindt en zij ook een eigen login krijgen, zou bijvoorbeeld helpen om als beheerder overzichtelijk te werk te gaan. 

Daarnaast is het fijn dat je beschikt over één software, waarin alles wat je nodig hebt om je vastgoed te beheren, is samengevoegd.

Vastgoedsoftware voor institutionele beleggers.

Naast de particuliere belegger, is een softwaresysteem natuurlijk ook geschikt voor de institutionele belegger.

Een institutionele belegger is iemand die geld belegt namens een groep mensen, zoals een bedrijf of de overheid. Institutionele beleggers hebben meestal veel geld te beleggen en kunnen aandelen en andere beleggingen snel kopen en verkopen. Zij investeren ook veel in vastgoed. 

Het maakt niet uit of je een valt onder een pensioenfonds, een verzekeringsinstelling of een beleggingsfonds. Wanneer je over een grotere portefeuille beschikt, is overzicht de key tot het beheren hiervan. 

Software voor vastgoedbeheerders.

Naast beleggers kunnen ook vastgoedbeheerders gebruiken maken van de software. Vastgoedbeheer software is dus geschikt voor iedereen die in bezit is van vastgoed. Je hoeft hiervoor ook geen grote vastgoedbelegger te zijn. Of je nou in het bezit bent van een woonruimte, kantoorruimte, winkelruimte of bedrijfsruimte. Het is dus allemaal geschikt om gebruik te maken van dit systeem. 

Maar wat kan je precies met een software systeem? De functionaliteiten verschillen per software. Qaasaa is uitgerust met onder andere de volgende functies:

  • Een eenvoudig overzicht van alle objecten
  • Het beheren van je huurders
  • Een ticketsysteem waarin huurders een reparatieverzoek kunnen indienen
  • Een huurders login
  • Het maken van verschillende inspecties
  • Digitale ondertekening
  • Opslaan van afbeelding en documenten

Door jarenlange ervaring weet Qaasaa weet wat er nodig is om te slagen en delen we onze best practices, zodat jij een beter bedrijf kunt opbouwen. Bekijk de functies: 

objecten beheren

Objecten Beheren

Een duidelijk overzicht van alle objecten en units. Klik voor meer informatie.

huurders beheren

Huurders
Beheren

Houd het overzicht, communiceer en selecteer. Alles op één plek. Klik voor meer informatie.

Reparatieverzoek

Ticket
Systeem

Grip op reparatieverzoeken en andere taken. Klik voor meer informatie.

huurder login

Huurder
Login

Huurders houden overzicht en kunnen status van bijvoorbeeld reparatieverzoeken volgen. Klik voor meer informatie.

doelgroep

Inspectie Rapportages

Maak eenvoudig inspecties via Qaasaa, ze worden automatisch toegevoegd aan het juiste object. Klik voor meer informatie.

afbeeldingen en documenten

Afbeeldingen
en Documenten

Bewaar veilig alle belangrijke afbeeldingen en documenten. Klik voor meer informatie.

Maak nu kennis met Qaasaa
en ervaar zelf het gemak.

of

14 dagen gratis

Geen opzegtermijn

Geen betaalgegevens nodig

Maak nu kennis met Qaasaa en ervaar zelf het gemak.

De eerste 14 dagen gebruik je Qaasaa volledig op onze kosten en mag je gebruik maken van alle functies. Na 14 dagen betaal je een vast bedrag. Geen onverwachte kosten en maandelijks opzegbaar.

Vraag meer informatie aan of plan direct een demo in. Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 100% vrijblijvend!

Maak nu kennis met Qaasaa en ervaar zelf het gemak.

De eerste 14 dagen gebruik je Qaasaa volledig op onze kosten en mag je gebruik maken van alle functies. Na 14 dagen betaal je een vast bedrag. Geen onverwachte kosten en maandelijks opzegbaar.

Vraag meer informatie aan of begin met het gebruiken van Qaasaa, voor 14 dagen gratis. Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 100% vrijblijvend!

Plan een demo en ontdek de gemakken van Qaasaa.

De eerste 14 dagen gebruik je Qaasaa volledig op onze kosten en mag je gebruik maken van alle functies. Na 14 dagen betaal je een vast bedrag. Geen onverwachte kosten en maandelijks opzegbaar.

Vul je gegevens in en dan nemen wij contact op voor een afspraak op de door jouw gekozen datum. We laten jouw dan ziet hoe Qaasaa werkt!